Totem textil 150 x 230 cm

Totem textil 150 x 230 cm

totem-textil-120x230
279,00 €
Fără TVA

Solicitare ofertă

Doresc ofertă rapidă

  Prețul afișat nu include costurile de personalizare!

Prețul final va fi ofertat în funcție de numărul de bucăți, complexitate și costuri de personalizare

Pretul afisat include sistemul, printul pe o fata si geanta de transport

 Montajul este  usor de facut aceste sisteme sunt foarte trainice, baza este grea, la cerere printul se poate face, contra cost, pe ambele fete. Dimensiunea printului este 150 x 230cm.

Doriți să personalizați acest produs?

Salvați personalizarea înainte de a selecta numărul de bucăți și apoi adăugați în coșul pentru cerere ofertă
  • opțional .png .jpg .gif
  • opțional max. 250 caractere

 

Totemul publicitar textil (150*230cm), o soluție versatilă pentru promovarea brandului tău

 

Tempera Advertising iti recomanda  totemul publicitar textil și indiferent de dimensiunea aleasă, acest totem reprezintă o platformă eficientă pentru a atrage atenția și a transmite informații despre evenimentul, campania ta sau valorile și mesajul brandului tău.

 

Confecționat dintr-un material textil de înaltă calitate, acest totem se remarcă prin rezistență și durabilitate. Designul său versatil permite personalizarea cu elemente de branding specifice, cum ar fi logo-ul și culorile brandului tău, adăugând un aspect distinctiv și unic.

Totemul publicitar textil se remarcă prin ușurința în utilizare și montare, baza e foarte grea și îi conferă stabilitate. Dimensiunea printului este de 150 x 230 cm și este realizat pe o singura fata, dar, la cerere  se poate face contra cost pe ambele fețe.

Pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare online, folosim tehnologii de tip cookie, care îmbunătățesc modul de utilizare a magazinului online TEMPERA de către vizitatori.

Pentru mai multe detalii vizualizați pagina Politica de cookies