Odorizante auto personalizate


Odorizantul auto personalizat va poate aduce noi clienti

Odorizantul personalizat este un obiect promotional foarte ieftin și eficient, ajutand la consolidarea identității  vizuale a firmei dvs. prin atingerea unui  public foarte variat.

Tempera va oferă  o gama variată  de modele si arome pentru odorizantele auto personalizate. Personalizarea se face policromie fata verso prin imprimare cu cerneluri vivid, se livrează în punguța transparenta și dispune de elastic de agatat. La cerere, putem executa și alte forme sau mărimi de ștanța. Aromele disponibile sunt: Black Code - asemănător A Code, Celsius - asemănător Fahrenheit Cool - asemănător Cool Water, Zen, Oriental - asemănător Oud Malaki, Ocean, Ice, Fresh, Alpine, Bubble Gum, Vanilie, Cherry, Cola, Wild Berries, Liliac și Lavandă.

Odorizante auto personalizate pret

 Prețul este calculat pentru un tiraj de 1000 de bucăți, pentru cantități mai mici sau mai mari de odorizante personalizate nu ezitati sa ne cereți o oferta Aici

Cele mai recente articole

Pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare online, folosim tehnologii de tip cookie, care îmbunătățesc modul de utilizare a magazinului online TEMPERA de către vizitatori.

Pentru mai multe detalii vizualizați pagina Politica de cookies