Odorizante auto personalizate


Odorizantul auto personalizat va poate aduce noi clienti

Odorizantul personalizat este un obiect promotional foarte ieftin ╚Öi eficient, ajutand la consolidarea identit─â╚Ťii┬á vizuale a firmei dvs. prin atingerea unui┬á public foarte variat.

Tempera va ofer─â┬á o gama variat─â┬á de modele si arome pentru odorizantele auto personalizate. Personalizarea se face policromie fata verso prin imprimare cu cerneluri vivid, se livreaz─â ├«n pungu╚Ťa transparenta ╚Öi dispune de elastic de agatat. La cerere, putem executa ╚Öi alte forme sau m─ârimi de ╚Ötan╚Ťa. Aromele disponibile sunt: Black Code - asem─ân─âtor A Code, Celsius - asem─ân─âtor Fahrenheit Cool - asem─ân─âtor Cool Water, Zen, Oriental - asem─ân─âtor Oud Malaki, Ocean, Ice, Fresh, Alpine, Bubble Gum, Vanilie, Cherry, Cola, Wild Berries, Liliac ╚Öi Lavand─â.

Odorizante auto personalizate pret

┬áPre╚Ťul este calculat pentru un tiraj de 1000 de buc─â╚Ťi, pentru cantit─â╚Ťi mai mici sau mai mari de odorizante personalizate nu ezitati sa ne cere╚Ťi o oferta Aici

Cele mai recente articole

Pentru a v─â ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa de navigare online, folosim tehnologii de tip cookie, care ├«mbun─ât─â╚Ťesc modul de utilizare a magazinului online TEMPERA de c─âtre vizitatori.

Pentru mai multe detalii vizualiza╚Ťi pagina Politica de cookies