Roll-up-uri


Este cel mai cunoscut sistem de afișaj datorită eficientei în prezentare și usurintei in montare. Roll-up-urile TEMPERA sunt solide, iar printul este impecabil fiind realizat cu utilaje de ultima generatie. În plus, acest produs excepțional este disponibil la un cost redus. În general folosim ca suport de printare polipropilena waterproof care nu mai necesita plastifiere, ceea ce se traduce printr-o economie în plus pentru bugetul dvs.

Roll-up personalizat - soluția perfectă pentru a-ți prezenta afacerea

Roll up ul personalizat este o modalitate eficientă de a-ți promova afacerea sau produsele și de a atrage atenția publicului tău țintă. La noi găsești o gamă largă de roll-up-uri personalizate, în diferite dimensiuni, culori și forme, astfel încât să se potrivească perfect cu nevoile și preferințele tale.

Roll up dimensiuni - alege mărimea potrivită pentru a obține impactul dorit

Indiferent dacă ai nevoie de un Roll-up personalizat pentru un eveniment, pentru un târg sau pentru a-ți prezenta produsele în magazinul fizic, la noi vei găsi dimensiunile perfecte pentru a obține impactul dorit. De la Roll-up-uri compacte și ușor de transportat, până la cele mai mari dimensiuni, cu standuri robuste, la noi găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți prezenta afacerea în cel mai bun mod posibil.

Roll up preț - achiziționează un Roll-up personalizat la prețuri competitive

Indiferent de bugetul tău, la noi vei găsi Roll-up-uri personalizate la prețuri competitive. De la modele entry-level, până la cele mai performante și sofisticate, avem tot ce ai nevoie pentru a-ți prezenta afacerea într-un mod profesionist, fără a depăși bugetul tău.