Afișe și Postere


Postere personalizate, de mari dimensiuni, pentru o expunere amplă a evenimentului dvs.

TEMPERA ADVERTISING are o experiență de peste 15 ani în printarea afișelor și posterelor. În toți acești ani am achiziționat utilaje din ce în ce mai performante. Folosim cele mai bune suporturi, pe care aplicăm cerneala pe bază de apă sau ecosolvent la rezoluție fotografică.

Mărimile afișelor și posterelor pot varia de la formatul Aa la A0 sau mai mari.

Personalizare afișe și postere - recomadări Tempera Advertising

O mare parte din campaniile publicitare necesita printarea de afișe și postere personalizate. Afișele și posterele sunt folosite pentru a scoate în evidenta anumite promoții, pentru a promova un nou produs sau o întreaga gama de produse sau doar pentru a marca locul în care se desfășoară un eveniment.

La Tempera, în funcție de tipul de eveniment promovat prin intermediul afiselor și posterelor și cantitatile necesare, va putem recomanda printul pe tipar offset sau pe tipar digital. Printul offset oferă calitate la un preț redus;cu cat cantitatea tiparita este mai mare cu atat scade și prețul unitar. Astfel puteți expune afișele in cat mai multe locuri, ele fiind văzute de un public mult mai larg, ceea ce va duce la promovarea în masa a evenimentului.