Tempera Advertising vă ajută să găsiți cele mai bune soluții de promovare pentru afacerile dvs. Vom analiza împreună toate detaliile și factorii ce pot influența dezvoltarea afacerii dvs. și, bazându-ne pe experiența noastră, vă vom îndruma către cele mai bune soluții de promovare pentru afacerea dvs.

Serviciile oferite de Tempera Advertising sunt diverse, suntem specializați pe toate ramurile și nișele din domeniul producției publicitare, oferind nu numai un serviciu profesionist, dar și expertiza noastră  în de peste 15 ani.

Ce oferim?

Tempera Advertising oferă o gamă complexă de servicii și produse pentru industria publicitară, de la concept și creație până la realizarea efectivă a diverselor elemente publicitare: cărți de vizită, flyere, timbru sec, print digital, mape de prezentare, promoționale, print indoor, print outdoor, sisteme de afișaj și standuri pentru broșuri, obiecte promoționale diverse, personalizare tricouri etc. Tempera este un concept dezvoltat în timp și se bazează pe o îndelungată experiență în domeniu, a echipei fondatoare.

Ce ne diferențiază?

Clădită pe profesionalism și entuziasm, Tempera a devenit încă de la început un etalon al calității totale, fără compromisuri și jumătăți de măsură. Pentru a atinge acest deziderat și a fi consecvenți sloganului nostru "Calitatea imaginii" am depus eforturi considerabile, atât în ceea ce privește achizițiile de echipamente, cât și pentru atragerea celor mai buni profesioniști. Aceste eforturi au fost răsplătite prin aprecierile clienților noștri, a căror imagine a căpătat o nouă strălucire datorită lucrărilor noastre. Lucrăm exclusiv cu echipamente noi, de ultimă generație și cu cele mai bune materiale. Modul nostru de lucru este flexibil, fiind permament la dispoziția clienților noștri. Pe lângă calitatea lucrărilor, am devenit recunoscuți pentru promptitudine, seriozitate și, nu în ultimul rând, pentru prețurile foarte competitive. Fiind producători și importatori direcți, reușim oferim maximum de calitate la cel mai bun preț.