Rucsac frigorific

Rucsac frigorific

M-Collection
6067605
6,06 €
Fără TVA

Solicitare ofertă

Doresc ofertă rapidă

  Prețul afișat nu include costurile de personalizare!

Prețul final va fi ofertat în funcție de numărul de bucăți, complexitate și costuri de personalizare

Rucsac frigorific din poliester 600D cu căptuşeală PEVA, plasă de depozitare pe 2 feţe şi fermoare. Curelele de umăr permit să fie folosit ca şi un rucsac. Personalizarea vă recomandăm prin serigrafie.

Doriți să personalizați acest produs?

Salvați personalizarea înainte de a selecta numărul de bucăți și apoi adăugați în coșul pentru cerere ofertă
  • opțional max. 250 caractere
  • opțional .png .jpg .gif
Culoare: C_05 - ROSU
  • C_05 - ROSU
  • C_44 - ALBASTRU INCHIS

 

Rucsac frigorific, un accesoriu practic și foarte util

Rucsacul frigorificeste un accesoriu perfect pentru a-ți păstra alimentele și băuturile reci și proaspete, oriunde te-ai duce. Cu un design ergonomic și practic, acest rucsac  este un accesoriu indispensabil pentru călătorii, picnicuri, camping sau chiar pentru a-ți transporta prânzul la birou.

Realizat din materiale durabile și izolate termic,  rucsacul menține temperatura interioară rece pentru o perioadă extinsă, asigurând astfel că alimentele tale rămân proaspete și gustoase. Indiferent dacă ai nevoie să păstrezi băuturile răcoritoare la o temperatură scăzută sau să transporți alimente sensibile la căldură, acest rucsac se descurcă de minune!

Rucsacul frigorific, un cadou practic pentru angajații sau clienții tăi

Oferind rucsacul frigorific personalizat cu logo-ul companiei și un print serigrafic distinctiv, veți oferi angajaților dvs. un cadou practic și inspirat, care nu doar îi va ține alimentele reci și proaspete, ci și va promova mesajul și identitatea brandului în fiecare zi de lucru.

Dimensiuni
25 × 16 × 31 cm
Greutate
0.295
Tara de origine
CN

Pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare online, folosim tehnologii de tip cookie, care îmbunătățesc modul de utilizare a magazinului online TEMPERA de către vizitatori.

Pentru mai multe detalii vizualizați pagina Politica de cookies