Mască de față tip Moore IIR
Mască de față tip Moore IIR
Mască de față tip Moore IIR
Mască de față tip Moore IIR
Mască de față tip Moore IIR
Mască de față tip Moore IIR

Mască de față tip Moore IIR

Unbranded
12202650
0,22 €
Fără TVA

Solicitare ofertă

Doresc ofertă rapidă

  Prețul afișat nu include costurile de personalizare!

Prețul final va fi ofertat în funcție de numărul de bucăți, complexitate și costuri de personalizare

Protecție cu grilaj. Mască de față tip IIR cu 3 straturi. Mască de față cu elastic moale și puternic pentru urechi și clemă pentru nas care asigură o potrivire bună. Masca are o filtrare bacteriană ridicată. Masca de unică folosință este recomandată pentru utilizare de către populația generală și profesioniștii din domeniul sănătății pentru a reduce contaminarea încrucișată. Protejarea și reducerea riscului de infecție. Oferă confort printr-un material respirabil care nu irită pielea. Marcat CE în conformitate cu Directiva UE privind Dispozitivele Medicale 93/42/EEC, Anexa V.3&Vii, Clasa 1 regula 1. Tip IIR aprobat în conformitate cu EN 14683:2019. Garantăm efect de filtrare a bacteriilor (B

Doriți să personalizați acest produs?

Salvați personalizarea înainte de a selecta numărul de bucăți și apoi adăugați în coșul pentru cerere ofertă
  • opțional max. 250 caractere
  • opțional .png .jpg .gif
Culoare: L BLUE - Light blue
  • L BLUE - Light blue

 
Protecție cu grilaj. Mască de față tip IIR cu 3 straturi. Mască de față cu elastic moale și puternic pentru urechi și clemă pentru nas care asigură o potrivire bună. Masca are o filtrare bacteriană ridicată. Masca de unică folosință este recomandată pentru utilizare de către populația generală și profesioniștii din domeniul sănătății pentru a reduce contaminarea încrucișată. Protejarea și reducerea riscului de infecție. Oferă confort printr-un material respirabil care nu irită pielea. Marcat CE în conformitate cu Directiva UE privind Dispozitivele Medicale 93/42/EEC, Anexa V.3&Vii, Clasa 1 regula 1. Tip IIR aprobat în conformitate cu EN 14683:2019. Garantăm efect de filtrare a bacteriilor (BFE) de ≥ 98% și rezistență la stropire. Biocompatibilitate testată. Disponibil numai în trepte de 50 (cantitate minimă de comandă 50 bucăți). Livrat in cutie de carton de 10 x 8 x 19 cm.
Material
Fabric
Greutate
3
Dimeniuni
17,5 x 9,5 cm
8713159538622

Pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare online, folosim tehnologii de tip cookie, care îmbunătățesc modul de utilizare a magazinului online TEMPERA de către vizitatori.

Pentru mai multe detalii vizualizați pagina Politica de cookies