Placi firma gravate din sterling...

Placi firma gravate din sterling argintiu

sterling-argintiu
450,00 €

(450,00 € metru patrat)

Fără TVA

Solicitare ofertă

Doresc ofertă rapidă

  Prețul afișat nu include costurile de personalizare!

Prețul final va fi ofertat în funcție de numărul de bucăți, complexitate și costuri de personalizare

Pretul afisat este la metru patrat, include placa gravata si sistemul de lipire. Pentru a afla pretul placii  folositi calculatorul de mai jos!

Cele mai vandute placi de firma gravate sunt placile STERLING. Pot fi gold sau silver. Marele lor avantaj este ca prezinta logo firmei dumnevoastra la culoarea brandingului.

Doriți să personalizați acest produs?

Salvați personalizarea înainte de a selecta numărul de bucăți și apoi adăugați în coșul pentru cerere ofertă
  • opțional max. 250 caractere
  • opțional .png .jpg .gif
  • opțional max. 250 caractere

 

Va oferim o varianta foarte eleganta de placi vopsite, din material plastic sterling gold sau silver. Aceste placi sunt dublu strat si permit gravarea laser computerizata pe spate a logo-ului sau textului. Dupa indepartarea acestui strat subtire auriu sau argintiu, suprafata ramasa este vopsita in functie de culorile logo-ului sau textului cerut.
Rezultatul este o placa foarte eleganta, neteda si lucioasa la suprafata, care scoate in evidenta intr-un mod foarte estetic logo-ul sau textul vopsit pe spate.
Placa are o intaritura din stiplex groasa de 2 mm, poate fi expusa atat outdoor cat si indoor, fiind rezistenta la apa, ger si razele solare.
In functie de specificatiile dvs. si suportul pe care trebuie atasate, montajul acestor placi se va face fie cu adeziv de cea mai buna calitate, fie cu distantiere metalice sau suruburi ornamentale cromate (contra cost ). Optand pentru montajul executat de Tempera, veti avea garantia amplasarii corecte si a rezistentei in timp a lucrarii.

Pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare online, folosim tehnologii de tip cookie, care îmbunătățesc modul de utilizare a magazinului online TEMPERA de către vizitatori.

Pentru mai multe detalii vizualizați pagina Politica de cookies