Veste - Geci - Jachete


Veste - geci jachete personalizate pentru afaceri:

Asigurați-vă că echipa dvs. este atât protejată de frig, cât și în concordanță cu imaginea brandului dvs!

Oferind geci personalizate de înaltă calitate, veți combina confortul angajatilor, cu vizibilitateabrandului dvs. Aceste geci pot fi personalizate cu logo-ul business-ului dvs., asigurând o prezență profesională și ușor de recunoscut în rândul colegilor și al clienților.

Veste geci jachete personalizate Tempera Advertising - pentru sezonul rece:

Uniformele dvs. pentru sezonul rece sunt incomplete fără veste personalizate. Aceste articole versatile oferă angajaților dvs. confort și funcționalitate, menținând în  același timp aspectul profesional. Personalizarea cu logo-ul dvs. adaugă o notă distinctivă și asigură că brandul dvs. este vizibil și recunoscut.

Tempera Advertising e pregătită să îți ofere cele mai bune soluții în materie de personalizare textile. Personalizăm atât tricouri, cât și, cămăși, bluze, uniforme, șorțuri, în diferite mărimi, atât pentru damă, cât și pentru bărbați și copii.

Textilele se pot personaliza cu grafică complexă și texte, prin personalizare DTF (direct to film), cea mai nouă tehnologie de imprimare policromie prin transfer termic. Printul rezultat prin această tehnologie rezistă foarte bine în timp.

Textile personalizate

Subcategorii

Nu este disponibila nicio selectie

Pret

0,00 € - 720,00 €

Culoare

Gen

Brand

Compoziţia materialului

Obiecte promotionale

Subcategorii

Nu este disponibila nicio selectie

Pret

0,00 € - 720,00 €

Dimeniuni

Culoare

Proprietăți

Brand