Căști de gaming Gleam
Căști de gaming Gleam
Căști de gaming Gleam
Căști de gaming Gleam
Căști de gaming Gleam
Căști de gaming Gleam
Căști de gaming Gleam
Căști de gaming Gleam
Căști de gaming Gleam
Căști de gaming Gleam

Căști de gaming Gleam

Unbranded
12429290
25,18 €
Fără TVA

Solicitare ofertă

Doresc ofertă rapidă

  Prețul afișat nu include costurile de personalizare!

Prețul final va fi ofertat în funcție de numărul de bucăți, complexitate și costuri de personalizare

Căștile de gaming Gleam oferă sunet stereo de înaltă calitate cu un microfon încorporat premium. Include un cablu cu fir de 2 metri cu un vârf Aux de 3,5 mm și conector USB-A. Intrarea Aux de 3,5 mm oferă sunet și microfon atunci când este conectată la un computer sau un dispozitiv mobil. Un adaptor Aux la Type-C este inclus pentru dispozitivele cu intrări de tip C. Cu adaptoarele incluse și cablul încorporat, căștile de gaming sunt compatibile cu toate computerele majore, laptopurile, telefoanele mobile, tabletele, PlayStation și Nintendo Switch. Ușor de configurat fără cerințe de driver. Controlul de volum încorporat pe căști ușoară reglarea volumului, iar căptușeala suplimentară din căști

Doriți să personalizați acest produs?

Salvați personalizarea înainte de a selecta numărul de bucăți și apoi adăugați în coșul pentru cerere ofertă
  • opțional max. 250 caractere
  • opțional .png .jpg .gif
Culoare: BLACK - Solid black
  • BLACK - Solid black
Gen: None

 
Căștile de gaming Gleam oferă sunet stereo de înaltă calitate cu un microfon încorporat premium. Include un cablu cu fir de 2 metri cu un vârf Aux de 3,5 mm și conector USB-A. Intrarea Aux de 3,5 mm oferă sunet și microfon atunci când este conectată la un computer sau un dispozitiv mobil. Un adaptor Aux la Type-C este inclus pentru dispozitivele cu intrări de tip C. Cu adaptoarele incluse și cablul încorporat, căștile de gaming sunt compatibile cu toate computerele majore, laptopurile, telefoanele mobile, tabletele, PlayStation și Nintendo Switch. Ușor de configurat fără cerințe de driver. Controlul de volum încorporat pe căști ușoară reglarea volumului, iar căptușeala suplimentară din căști și bentița reglabilă le face confortabil de purtat. Acest articol poate fi gravat cu laser pe căști pentru a dezvălui funcția de iluminare. Livrat într-o cutie cadou realizată din material durabil.
Greutate
267
Dimeniuni
18 x 5,2 x 17 cm
8713159579182

Pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare online, folosim tehnologii de tip cookie, care îmbunătățesc modul de utilizare a magazinului online TEMPERA de către vizitatori.

Pentru mai multe detalii vizualizați pagina Politica de cookies