Cele mai recente articole

Sezonul acesta se poarta culoarea albastru, la agendele personalizate Tempera

Am lansat noua colectie de agende personalizate 2023. În aceasta colecție, vei găsi , alături de modelele vechi, deja consacrate în piața materialelor publicitare personalizate, și modele noi, ecologice, economice, dar și agende de lux. Toate pot fi personalizate în atelierele Tempera și oferite ulterior sub forma unor cadouri corporate elegante și rafinate, clientilor si colaboratorilor dumneavoastra.

Colecția 2023 cuprinde următoarele tipuri de agende personalizate:

Agende datate

agende personalizate

Sunt doua tipuri de agende datate: zilnic si saptamanal.

Agendele  datate zilnic au pe fiecare pagină tipărită o zi calendaristică. Agendele săptămânale, au tipărite toate zilele săptămânii pe două pagini alăturate. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare agende datate în atelierele Tempera sunt: timbru sec, folio, emboss și print UV. 

Agende nedatate

Agendele nedatate au foile liniate, nefiind condiționate de o zi calendaristică, pentru o utilizare mai îndelungată. Agendele nedate permit notarea unor informații mai lungi și mai elaborate, motiv pentru care sunt considerate mai versatile și preferate din ce în ce mai mult în ultima perioadă.

Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare agende nedatate  în atelierele Tempera sunt: timbru sec, folio, emboss și print UV. 

 

Agende de lux

agenda de lux

Agendele de lux au în general coperți detașabile din materiale premium, pot fi datate sau nedatate, blocul interior avand o hartie de calitate superioară, cu cant auriu sau argintiu.Personalizarea acestei agende  cu timbru sec, pe care o putem face în ateliere Tempera, poate să-i confere o nota aparte, de agenda business de lux. 

Agende de piele

Fiecare model de agenda de piele  este foarte deosebit si elegant, personalizarea se poate face în atelierele Tempera la pret de producator. Acest model de agenda are avantajul ca copertile vor putea fi folosite si in anii urmatori, fiind necesara doar schimbarea interiorului datat pentru anul respectiv. 

Agende ecologice

Agendele ecologice sunt executate cu hârtie reciclată și au coperți din materiale biodegradabile.

 

 Notesuri personalizate 

Notesurile pot fi tiparite pe hartie standard, dar și pe hârtii speciale reciclate, ivory, si crem. Datorita pretului mic, se adresează promovării largi, către un număr cat mai mare de utilizatori.

Agende tiparite integral 

Agenda tiparita integral este alegerea ideala pentru o mai buna expunere a valorilor de brand, care pot fi prezente atat pe copertile, cat  și în interiorul acesteia. Acest tip de agendă are posibilități multiple de personalizare precum tipărirea de imagini proprii, tipărirea de informații detaliate, executarea de finisari speciale. Agendele tiparite integral pot avea un număr de pagini dorit de client, fata de agendele standard pretiparite cu număr fix de pagini. Se obține astfel o optimizare a costurilor și volumului agendelor, aceste fiind  mult mai practice.  

Este foarte important sa construiesti o legatura puternica cu clienții tai și din acest motiv, pentru a le oferi increderea necesara ca și serviciile si conexiunea creata sunt mereu importante, le puteți oferi diverse materiale promoționale, iar sfarsitul de an este un moment oportun pentru a face acest lucru. Prin expertiză de peste 15 ani în domeniul materialelor publicitare,Tempera.ro, te ajuta și îți oferă o gama variată de produse promotionale, de la  pixuri promotionale, brelocuri, căni, agende personalizate, pana la bannere și afișe publicitare de mari dimensiuni.

Leave a comment

Pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare online, folosim tehnologii de tip cookie, care îmbunătățesc modul de utilizare a magazinului online TEMPERA de către vizitatori.

Pentru mai multe detalii vizualizați pagina Politica de cookies