Cele mai recente articole

Promovarea offline a afacerilor. Rolul agendei personalizate.

În era digitală, ni se spune din ce în ce mai des că promovarea offline este de domeniul trecutului. Dar este oare adevărat acest lucru? Există mai multe motive pentru care marketingul offline este la fel de relevant acum în prezent. Primul motiv ar fi nu toată lumea este online 24/7. În funcție de produsul dvs., este posibil să aveți un grup demografic mai în vârstă, care nu este la fel de priceput la tehnologie și care preferă încă să facă cumpărături pe stradă și să primească corespondența prin poștă decât în adresa de e-mail. Un alt motiv ar fi o parte din generația tânără se întoarce împotriva curentului online. Asta înseamnă că există încă multe posibilități de a vă face produsul remarcat în lumea reală, îndreptându-vă atenția către marketingul fizic, offline, livrat consumatorului final, fie pe stradă, în casele lor sau la evenimente și expoziții.

Agendele personalizate oferă ceva real și palpabil

Mulți oameni apreciază senzația unui obiect tangibil fizic, pe care îl pot lua cu ei pretutindeni. Dacă organizați un eveniment, fie că este vorba despre clienți sau angajați, oferirea de agende personalizate, dar și a oricărui tip de produs promoțional, îi conferă un sentiment de recompensă celui care îl primește. De asemenea, oferă o reamintire constantă a mărcii, a valorilor și a generozității dumneavoastră.

Agenda personalizată, cel mai bun instrument de marketing offline.

Oferirea unei agende personalizate este unul dintre cele mai bune instrumente de marketing offline. Pentru că este practică și portabilă, poate fi luată în călătorii de afaceri, la întâlniri sau chiar folosită în scopuri personale. Acest fapt duce brandul dvs. în zone noi pentru a ajunge la audiențe mai diverse, fără ca dvs. să trebuiască să ridicați un deget. De asemenea, o puteți personaliza cu culorile și logo-ul mărcii dvs. sau puteți opta pentru un design mai creativ, cu un branding subtil. Îl puteți folosi chiar și pentru a vă onora relația cu partenerii și sponsorii companiei dumneavoastră. Marketingul online nu va dispărea prea curând, dar o campanie solidă de conștientizare a mărcii dumneavoastră, ar trebui să combine atât strategiile online, cât și cele offline pentru a ajunge la un public cât mai larg și a avea un impact cât mai mare. Dacă doriți să includeți agendele personalizate în oferta dumneavoastră de materiale promoționale, puteți accesa toată gama de agende personalizate aici.

Leave a comment

Pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare online, folosim tehnologii de tip cookie, care îmbunătățesc modul de utilizare a magazinului online TEMPERA de către vizitatori.

Pentru mai multe detalii vizualizați pagina Politica de cookies