Acest magazin on-line este destinat exclusiv persoanelor juridice/ companiilor

Cele mai vândute textile personalizate

Echipamente de lucru personalizate

Agende personalizate

Materiale promoționale personalizate Tempera

Echipa Tempera își dorește acopere toate nevoile clientiilor în materie de produse publicitare, oferind printuri de dimensiuni mari și mici, indoor sau outdoor, o gamă foarte largă de materiale promoționale personalizate, sisteme de afișaj sau obiecte personalizate. Pe lângă serviciile de producție și personalizare, Tempera oferă și consultanță în alegerea materialelor publicitare, cât și în realizarea machetelor grafice, a mostrelor și livrarea în țara.

Materiale promoționale, rolul lor în promovarea brandului dvs.

Dacă căutați o modalitate de a vă construi recunoașterea mărcii și de a atrage noi clienți, Tempera recomandă încercați o campanie offline de promovare a brandului dvs prin intermediul materialelor promoționale personalizate.

Citeste mai multe ...
Acest tip de promovare reprezintă o modalitate excelentă de a vă pregăti afacerea pentru succes. Fie că aveți un restaurant, un magazin de cadouri sau lucrați în domeniul imobiliar, puteți găsi produsul potrivit pentru a vă face să fiți cunoscut în nișa în care activați. Veți merge pregătit la întâlniri de afaceri, târguri, evenimente și multe altele cu un set de materiale de marketing asortat care vă vă diferenția de concurență. Creați-vă un brand recunoscut cu un set variat de pliante personalizate, cărți de vizită, căni, tricouri, uniforme și multe altele. Explorați modelele noastre disponibile pentru o gamă largă de industrii și personalizați-le pentru a vi le face proprii. Indiferent dacă creați o carte de vizită mică sau o broșură detaliată, suntem aici pentru a face procesul cât mai simplu posibil.

Producție publicitară Tempera, avantaje și beneficii

Serviciile oferite de Tempera Advertising sunt diverse, suntem specializați pe toate ramurile și nișele din acest domeniu, oferind nu numai un serviciu profesionist, dar și expertiza noastră în producția publicitară de peste 15 ani. Tempera ajută găsiți soluții de promovare pentru afacerile dvs. Vom analiza împreună toate detaliile și factorii ce pot influența dezvoltarea afacerii dvs. și, bazandu-ne pe experiența noastră, vom îndruma către cele mai bune soluții de promovare pentru fiecare caz în parte.