Agende de piele

╚śtim c├ót de important─â este organizarea ╚Öi planificarea ├«ntr-o companie, a╚Öa c─â v─â pute╚Ťi bucura de un pre╚Ť avantajos, stocuri mari de agende ╚Öi o mare varietate de culori disponibile, deoarece suntem importator direct pe pia╚Ťa din Rom├ónia.

Agenda din piele, un accesoriu unic si elegant

Cu agendele de piele personalizate Tempera angaja╚Ťii ╚Öi clien╚Ťii companiei dumneavoastr─â vor avea mai mult spor ╚Öi se vor bucura de un accesoriu unic ╚Öi elegant. Dac─â v─â dori╚Ťi un accesoriu cu care s─â ie╚Öi╚Ťi ├«n eviden╚Ť─â, atunci poate ar fi cazul s─â v─â g├óndi╚Ťi la agende din piele Tempera. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: timbru sec, folio, emboss ╚Öi print UV.

V─â oferim agende din piele natural─â, calitate garantat─â Tempera, pentru ca informa╚Ťiile dumneavoastr─â s─â fie p─âstrate ├«n siguran╚Ť─â pentru un timp ├«ndelungat. Livrare disponibil─â ├«n toat─â ╚Ťara!

Cele mai recente articole

Pentru a v─â ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa de navigare online, folosim tehnologii de tip cookie, care ├«mbun─ât─â╚Ťesc modul de utilizare a magazinului online TEMPERA de c─âtre vizitatori.

Pentru mai multe detalii vizualiza╚Ťi pagina Politica de cookies