Umbrele personalizate


Umbrele personalizate - un accesoriu esențial pentru sezonul ploios

Umbrelele personalizate sunt un accesoriu esențial pentru sezonul ploios, care vă oferă confort și protecție atunci când vă aflați în afara casei. Fie că vă îndreptați spre serviciu, fie că mergeți la cumpărături sau luați o scurtă pauză în parc, umbrelele personalizate, sunt o alegere practică și stilată.

Umbrele personalizate, obiecte promoționale foarte utile și apreciate

Umbrele personalizate, obiecte promoționale foarte utile și apreciate.Cel mai căutat obiect promoțional al sezonului ploios este umbrela. Aceasta este foarte utilă și în anotimpul cald, când ne ferește de razele puternice ale soarelui.Prin urmare, umbrela personalizată este un accesoriu foarte util, pretabil oricărui buget de marketing. Umbrelele se pot personaliza cu logo, slogan sau mesaj, devenind astfel, o alegere ideală de cadouri business pentru partenerii dvs. de afaceri.

Personalizare umbrele la preț de producător

La TEMPERA găsiți umbrele personalizabile de toate felurile, simple, automate, pliabile, cu mâner din plastic sau lemn, mici, mari, de poșetă, etc. Toate modelele comercializate de noi pot fi personalizate în atelierele TEMPERA la prețuri de producător. Pot fi personalizate pe fiecare pală, pe una sau mai multe, la o culoare sau policromie, după preferințe.