Brelocuri personalizate


Brelocuri personalizate, promoționale mici, dar cu impact mare.

Brelocurile personalizate sunt printre cele mai eficiente materiale promoționale datorită costurilor reduse, a impactului puternic pe care îl pot avea acestea și timpul îndelungat de utilizare și expunere. 

La Tempera vă oferim o gamă largă de brelocuri personalizabile cu brandul și valorile business-ului dumneavoastră.

Impresionați-vă clienții și partenerii de afaceri, dăruindu-le brelocuri personalizate pe care chiar le vor folosi tot anul!

Brelocuri personalizate, pentru campaniile de marketing și târguri imobiliare

Se folosesc cu precădere în perioada târgurilor și evenimentelor imobiliare. Fiind obiecte promoționale ieftine, se comandă în cantități mari pentru hoteluri și pensiuni, dezvoltatori imobiliari sau dealeri auto si se oferă clienților.

ATELIERELE TEMPERA vă recomandă o personalizare prin gravură laser, aceasta fiind cea mai rezistentă. Avem echipamente de ultimă generație cu care reușim să imprimăm orice logo cu o claritate desăvârșită. Există și brelocuri care pot fi personalizate cu print digital sau serigrafie, de aceea, echipa noastră de vânzări vă stă la dispoziție cu orice sfat cu privire la personalizarea promoționalului ales.

Nu scăpați din vedere această oportunitate de promovare a brandului dumneavoastră prin intermediul brelocurilor personalizate!